Verzenden & retourneren

Verzenden

Indien u bij uw bestelling kiest voor de optie verzenden, zullen wij het product toesturen per post. Wij doen dit dagelijks, de snelheid van uw levering hangt af van uw betaling. Wanneer wij het product op voorraad hebben zullen wij uw bestelling binnen de 24 uur verwerken nadat het totaal bedrag op onze rekening staat (Fortis België 001-5883288-23)  

 

Hoe retourneer of ruil ik een product?

Het retour te zenden product moet door de afnemer ongeschonden aan kopersnet.be worden geretourneerd in de originele verpakking, zoniet vervalt elke mogelijkheid om het product te retourneren of te ruilen. Daarbij draagt de afnemer zelf de verantwoordelijkheid en de kosten van retourzending. Kopersnet.be zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. De verzendkosten die kopersnet.be heeft gemaakt om het product naar je toe te zenden zullen in mindering worden gebracht. Je ontvangt dus de betaling retour min de verzendkosten van de heenzending. Indien de afnemer de overeenkomst van de algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit altijd schriftelijk (via e-mail, brief) aan kopersnet.be te melden. 

Kopersnet V.O.F. - Paulissen Kristof - De Bemmert 38 - 3910 Neerpelt

BTW BE 0817.246.972 - GSM: 0475/244558 - E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2013 Kopersnet V.O.F. Algemene voorwaarden - Privacy Policy - RC Webdesign