Privacy verklaring

De persoonsgegevens die u verstrekt, worden verwerkt door kopersnet.be. Deze persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of derden worden verstrekt. Kopersnet.be gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de door u geplaatste bestelling. U kan ten allen tijde uw gegevens opvragen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wanneer u dit wenst worden uw gegevens bewerkt of verwijderd. De verwerking van uw gegevens zullen door kopersnet.be altijd verwerkt worden in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 tot omzetting van de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens. Door uw persoonlijke gegevens te registreren verleent u het recht aan kopersnet.be om uw persoonsgegevens te verwerken voor de volgende doeleinden: 

 

- Gebruik en beheer van diensten van kopersnet.be in het algemeen
- Deelname aan een enquête van kopersnet.be
- Het verstrekken van informatie over nieuwe acties en artikelen van kopersnet.be 

 

U heeft de keuze om u al dan niet in te schrijven op de automatische nieuwsbrief. U heeft het recht zich te verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor deze directe marketing doeleinden. Uw persoonlijke gegevens zijn bewaard op beveiligde servers en zijn niet toegankelijk voor derden, uitgezonderd het personeel van kopersnet.be en de internetbeheerders. Kopersnet.be kan de privacy policy op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen.

Kopersnet V.O.F. - Paulissen Kristof - De Bemmert 38 - 3910 Neerpelt

BTW BE 0817.246.972 - GSM: 0475/244558 - E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2013 Kopersnet V.O.F. Algemene voorwaarden - Privacy Policy - RC Webdesign